Покрокова інструкція, як отримати бали БПР після проходження вебінару про доступ до даних в ЕСОЗ

⚡️ Усі учасники вебінару “Доступ до даних в ЕСОЗ. Як медичному працівнику переглянути дані, внесені іншим фахівцем чи закладом” можуть отримати 1 бал БПР за проходження навчання!

❓Що для цього потрібно?

  1. Перейдіть на сторінку вебінару на платформі Академії НСЗУ () та зареєструйтеся на проходження навчання.
  2. За необхідності – перегляньте запис вебінару ще раз та ознайомтеся із презентацією.
  3. Пройдіть короткий тест з 13 питань по змісту вебінару.
  4. У разі успішного складання тесту – система згенерує сертифікат і ви отримаєте додатковий бал БПР.
  5. Підпишіться на канал “eHealth Україна” в Telegram (), аби не пропустити інші важливі події та можливості для медиків!

Команда eHealth спільно з Академією НСЗУ прагне проводити вебінари з найбільшою користю для вас! Тож слідкуйте за анонсами майбутніх подій на наших каналах.

Посилання:

👉 Почати навчання на Платформі Академії НСЗУ:

👉 Підписатися на eHealth в Telegram:

👉 Підписатися на eHealth в YouTube:

👉 Підписатися на Академію НСЗУ в Telegram :

Також рекомендуємо
14 Грудня 2022
Міністерство охорони здоровʼя нагадує, що пацієнти, які отримали щеплення проти коронавірусної хвороби, можуть отримати відповідний COVID-сертифікат на порталі чи у застосунку «Дія». Так, на сьогодні українці згенерували понад 11,8 млн «зелених» сертифікатів. До того ж виданий в Україні COVID-сертифікат визнають і за кордоном, щонайменше в 79 країнах.
Така можливість доступна, зокрема, й у разі отримання другої бустерної дози щеплення.
👩‍⚕️🧑‍⚕️ Для того, щоб отримати такий сертифікат, необхідно сформувати відповідний запит на порталі чи в застосунку «Дія». Це можна зробити одразу після того, як медичний працівник внесе дані про вакцинацію до електронної системи охорони здоров’я.
📲 Для цього:
– авторизуйтеся у застосунку;
– натисніть «Послуги» та виберіть пункт «COVID-сертифікати» — «Отримати сертифікат»;
– позначте згоду на передачу даних з електронної системи охорони здоров’я (ЕСОЗ) у Дію.
Термін дії такого документа становитиме 270 днів, а термін відображення у застосунку «Дія» – 545 днів з моменту проведення щеплення.
🖥 Така можливість є доступною завдяки впровадженню відповідної функціональності в електронній системі охорони здоровʼя на основі даних про другу бустерну дозу проти COVID-19.
🌍 Виданий в Україні сертифікат повністю відповідає оновленим технічним вимогам щодо COVID-сертифікатів, що були прийняті Європейською комісією цієї осені. Скористатися цифровим документом на підтвердження вакцинації можна як в межах країни, так і за кордоном – у країнах, які входять до Довірчої мережі, США, Канаді, Мексиці та багатьох інших.
❗Нагадаємо, що попередньо в Україні дозволили другу бустерну дозу для всіх охочих. Друга бустерна доза дозволяється всім повнолітнім з інтервалом від 120 до 270 днів після першої бустерної дози. А також було оновлено схеми поєднань вакцини під час введення другої бустерної дози. Відповідно COVID-сертифікат про другий бустер успішно генерується за умови дотримання будь-якої з дозволених схем поєднання вакцин, визнаних в Україні.
🔬 Окрім цифрового COVID-сертифіката українці, які отримали другий бустер, за потреби можуть отримати Міжнародне свідоцтво про вакцинацію і профілактику. Як і раніше, такий документ можна отримати у сімейного лікаря чи медичного працівника, який проводив щеплення. Він міститиме дані про усі дози проведених щеплень проти коронавірусної хвороби.
3 Березня 2022
Наразі ресурс Tabletki.ua – бронюй ліки в аптеках. Збережи свій час і гроші отримує дані про наявність медикаментів від багатьох аптек. В умовах війни не всі мають можливість надавати достовірні дані оперативно. Тому сьогодні уже оновлено алгоритм фільтрації та зображаємо тільки ті аптеки, які дійсно працюють та надають актуальну інформацію.
Період оновлення даних на порталі – одна година. На цей момент уже є актуальні дані від більш ніж 5000 аптек по всій Україні.
Скористатись порталом можна за посиланням – https://tabletki.ua/uk/
14 Січня 2022
“У Міністерства багато пріоритетів на цей рік, але відпуск рецептурних препаратів за електронним рецептом – є одним із головних проєктів, який ми маємо спільно з МІСами втілити в життя українців до кінця 2022 року. Минулоріч, впровадивши електронні рецепти на інсулін, ми зробили перший крок до запуску електронних рецептів на всі рецептурні препарати. Як бачимо з того, як працюють е-рецепти – спільна робота дала нам гарний результат”, – заявив міністр охорони здоровʼя Віктор Ляшко .
Цей та інші пріоритети у сфері цифровізації охорони здоровʼя було презентовано під час зустрічі представників медичних інформаційних систем з командою Міністерство охорони здоров’я України , НСЗУ Національна служба здоров’я України , Міністерство цифрової трансформації України та
ДП “Електронне здоровʼя”.
Крім іншого, учасники обговорили впровадження ключових проєктів розвитку ЕСОЗ, серед яких:
1. Забезпечення стабільної роботи ЕСОЗ
2. Ковід-сертифікати 2.0
3. Запуск неонатального скринінгу на 21 рідкісне захворювання в ЕСОЗ
4. Впровадження електронного кабінету пацієнта
5. Поетапне розширення електронного рецепту: відпуск антибіотиків, наркотичних препаратів та на завершальному етапі – всіх рецептурних препаратів
6. Медичні висновки для водіїв довідка (форма 083/0)
7. Згода на посмертне донорство
8. Впровадження електронних медичних записів стаціонарної медичної допомоги в ЕСОЗ
9. Функціонал для донорство крові
10. Функціонал для цифрового ведення реабілітації
11. Медичні висновки про смерть
12. Система обліку лікарських засобів еСток
16 Вересня 2021

Шановні партнери та користувачі ЕСОЗ!

З метою оптимізації та покращення продуктивності системи ЕСОЗ, проводимо планові технологічні роботи.
Задля мінімізації можливих незручностей для користувачів, регламентні роботи відбуватимуться з 20:00 16.09.2021 та до 21:00 16.09.2021.

Дякуємо за розуміння!